April 15, 2014

1st Giveaway dan Segmen Tambah Followers by LISA HLOVATE

Assalamualaikum...

Bismillahirahmannirahim.. 



Bersempena hari ni adalah hari jumaat, jadi lisa nak buat giveaway dan segmen sekaligus.. tamak betul.. teheee.. yang diberi nama 1st Giveaway dan Segmen Tambah Followers by LISA HLOVATE . Ni merupakan giveaway pertama lisa pernah buat sepanjang lisa jadi blogger.. sadis betul!! kesat ayaq mata guna alas meja.. Harap korang sudi support giveaway yang lisa buat ni ea.. 

Syarat-syaratnya

1. Follow blog lisa (SINI)   - yang dah follow SKIP  to next step
2. Like link ini (SATU) (DUA) 
3. Like dan share link ini. (SINI)
3. Follow lisa punya instagram (SINI) - kalau ada
4. Buat satu entry bertajuk "1st Giveaway dan Tambah Followers by LISA HLOVATE" dan tepek banner atas tu ^^'
5. Letak link entry korang kat Senarai Peserta (SINI)

Hadiah (akan ditambah dari masa ke semasa )

1 x PERLA COFFEE   (review di sini)
2 x Tudung dari FARPRETTY by LH (yang mana satu?? SUPPRISE)
2 x Top up RM 10
2 x Top up RM 5


Make sure korang letak link entry korang betul-betul ea dekat senarai peserta tu.. 

Hope korang dapat support GA dan segmen lisa ni yep..



34 comments:

  1. Joined :)

    http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  2. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-segmen-tambah.html

    ReplyDelete
  3. http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-segmen-tambah.html

    ReplyDelete
  4. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-segmen-tambah.html

    ReplyDelete
  5. saya join
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal..

    singgah sini dan follow awak..

    ReplyDelete
  7. saya ikut serta :)

    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  8. Assalam. Saya join. Tapi belum follow awak sebab ada masalah follow. Nanti saya akn follow awak balik k?

    ReplyDelete
  9. http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  10. @Karimah Zulkafali

    it's ok dear.. tinggalkan link entry awak dekat senarai peserta ok..

    ReplyDelete
  11. saya join..tapi belum boleh follow..
    nanti saye follow k..
    http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  12. bismillah. yus join. dah follow :D

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  13. done submit penyertaan
    peserta ke-21
    salam perkenalan, yumida follower ke 58
    jhemput singgah ke blog
    http://umikasum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Nina join and support here :) http://ninamaslizza.blogspot.ru/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  15. hai^_^
    miza jooinnn ni :D
    http://dorayakino.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  16. http://chentaabby.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html
    sy join..;)

    ReplyDelete
  17. Salam, Cikna join ye.....;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-tambah-followers-by-lisa.html

    ReplyDelete
  18. saya join!
    http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    takdek acc.instagram.

    ReplyDelete
  19. salam,,saya join

    http://mrsbullat.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  20. Salam dah follow :) do follow me

    http://afitot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. join
    http://tyliaday.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  22. http://superpapaya.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  23. saya join.. :)
    always support you dear :)
    http://noorhanim94.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  24. akak join yer

    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-segmen-tambah.html

    ReplyDelete
  25. ayu join

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  26. joined...
    http://nenektanjung.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  27. amar xnak terlepas untuk join ni :))


    http://amarrazali.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  28. follow? done! semua done! :) hihi

    http://nisflox.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  29. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-dan-tambah-followers-by.html

    ReplyDelete
  30. salam.. thank you sbb sudi jd first follower blog sy.. =0 sy bru thu mcmmna add gadget follower .hihi.. tu pn dh 8kali try n error.

    ReplyDelete
  31. hi..singgah n follow cni

    if free jenguk la instagram : kokoclothes..
    i jual baju preloved/bundle murah & berkualiti..

    tq=)

    ReplyDelete
  32. hai jom follow blog ini...anda akan di follow semula nt...http://blogkunangkunang.blogspot.com/

    ReplyDelete